flaga-ukraina

Перед лицем жорстокого нападу Росії на Україну ми солідарні з нашими сусідами, які борються за свою свободу. Ми також готові допомогти всім тим, хто цього потребує. Люди, які тікають з батьківщини від війни, потребують матеріальної допомоги, підтримки та медичної допомоги. Ми в змозі це забезпечити.

Через драматичну гуманітарну ситуацію громадяни України мають право на медичну допомогу, яку відшкодовує Національний фонд охорони здоров’я на тих самих умовах, що й застраховані поляки. Це стосується осіб, які після перетину кордону з 24 лютого 2022 року мають у проїзному документі свідоцтво, видане польським прикордонним нарядом, або штамп польської прикордонної служби, що підтверджує їхнє законне перебування на території Республіки Польща. у зв’язку зі збройним конфліктом на території України.

У Поліклініці Твій лікар ми надамо послуги невідкладної допомоги в первинній та спеціалізованій медичній допомоги. Відшкодування також поширюється на ліки та вироби медичного призначення. У навій Поліклініці працює україномовний персонал. Вони реєстратори та лікарі. Ми також шукаємо перекладачів, щоб почати надавати психологічні поради біженцям із війни. Допомога нужденним – наш спільний обов’язок. Тому в Поліклініці Твій лікар ми запустили спеціальну лінію для біженців з України, які потребують медичної допомоги. Телефонуйте за номером +48 71 715 82 83 чекаємо повідомлень та інформації про людей, які потребують допомоги.

ZAPRASZAMY DO PORADNI NEFROLOGICZNEJ W NZOZ TWÓJ LEKARZ

Zapalenie nerek, zakażenia układu moczowego, białkomocz, nefropatie, piasek i kamienie nerkowe – to tylko niektóre z sytuacji, kiedy pomoc nefrologa staje się niezbędna. Niezależnie od Twoich potrzeb, NZOZ Twój Lekarz we Wrocławiu jest gotowy, aby Ci pomóc. 

TWÓJ LEKARZ ZAPRASZA DO PORADNI KARDIOLOGII DZIECIĘCEJ NA WROCŁAWSKIM JAGODNIE

Kardiologia dziecięca to dziedzina medycyny zajmująca się diagnozowaniem i leczeniem wad serca oraz chorób układu krążenia u dzieci. Wczesne wykrycie takich schorzeń jest kluczowe dla zdrowia i prawidłowego rozwoju. Twoje dziecko szybko się męczy? Zdarzają mu się omdlenia i zawroty głowy? Nie lekceważ objawów, które mogą świadczyć o problemach z krążeniem.

ZOSTAŃ NASZYM PACJENTEM - KROK PO KROKU

W trosce o wygodę Pacjentów i łatwiejszy dostęp do usług sieci NZOZ Twój Lekarz, wprowadzamy uproszczone procedury składania deklaracji wyboru przychodni, który eliminuje konieczność osobistego odwiedzania placówki. Można teraz łatwo wypełnić, podpisać i złożyć wszystkie niezbędne dokumenty, nawet bez wychodzenia z domu.